Огляд новинок Kellys 2015: ERASER, SWAG, REYON, TYKE

Ітак, почнем.. :)
Це вже перетворюється в традицію - із року в рік перезентувати новинки, інновації та покращення. Особисто моє спостореження - Kellys живе за принципом: думай, працюй, покращуй, думай, працюй, покращуй.. Модельний ряд 2015 - порадував та здивував багато чим.

Серія Enduro - дехто за Вас вже бачив в соц мережах деякі фото тестового зразка. Але це був лише тестовий зразок, а тепер можна сміливо та голосно кричати - так, ура, нарешті здійснилось, тепер і Kellys має свій
Enduro/AM велосипед. Перше враження просто ВАУ, раніше я хотів придбати шоссер, але до біса шоссер - після побаченого мною вживу Erasera, тепер хочу ганяти тільки Enduro:) Колір рами мене просто вразив наповал, для того, щоб оцінити - його потрібно бачити вживу. як заявляє виробник, вага рами 1880 грам, звісно це без врахування амортизатора. Доповнюю цю всю красу, внутршня проводка тросиків. Хід задньої підвіски складає 160 мм з амортом Rock Shox Monarch RT3.Спереду стоїть вилка Spike, з 160 мм ходом та під 15 ось. Великий плюс до м'якості - телескопічна підсидельна труба, яка має 125 мм ходу. Усю цю красу доповнює трансмісія SRAM XX1, гальма Sram Guide та колесики Sram Roam 30 XD.

Изображение
Изображение

Изображение
Изображение Изображение


Інші моделі цієї серії також змінились. В першу чергу це зміна розміру коліс - з 26" на 27.5". Світові тенденції не мають жалю -
26" іде у забуття, як йому і пророкували минулоріч. Крім зміни геометрії, змінився і хід підвіски. Тепер вона як у Erasera - 160 мм, проти минорічних 150 мм ходу.
Підвіска стала трошки м'якішою, но як заявляє виробник - розкачування мінімальне, завдяки незмінній чторьохважільній системі Ratio Trail Control Link. SWAG 50 тепер став більш яскравішим - чорно-жовтий.
Також змін зазнала і вилка - Revelation з 150 мм ходом проти, минулорічного Sector. Колеса стали чисто ендурівські - Sram Roam.
Изображение

30 ка майже не змінилась, одне що я помітив, що цьогоріч в кожній серії є своє непримітне сіре мишиня по колору. Хоча, не дивлячись на непримітний колір, цей велосипед заслуговоє уваги.
Изображение

А ось SWAG 10 став тепер чорно-червоним, перейняв кольори від рами SWAG 50 2014 року, ох цей вже Kellys зі своїми перестановками :), аж голова обертом іде.
Найбільші зміни в районі вилки - замість Raidona тепер стоїть Epicon.
Изображение

Серія Marathon
Серія Marathon 29" Kellys Reyon - значних змін не зазнала. Та сама система підвіски ratio link, яка минулоріч себе добре зарекомендувала, хід підвіски також залишився без змін.
Єдине - це тапер задня втулка під 12 мм вісь. Reyon 50 - в першу чергу змінились шатуни та гідравлічні гальма, гальма у моделі 15 року - SLХ,
а шатуни - ХТ. Кольорову гамму виробник вирішив кардинально не змінювати.
Изображение

Reyon 30 - цього року колір рами змінився кардинально, тобто на зміну чорно-червоного кольору 14 року,
прийшов жовто-блакитний, аналогічно тому, яка була у медмена 30 якив був дуже популярний завдяки, в першу чергу, своїм патріотичним кольорам.
Изображение

А ось Reyon 10, який не додав яскравості, а змінив лише кольорові елементи рами з синього на червоний.
Зміни торкнулись лише гальм.
Изображение

Менший брат по різміру коліс (27,5") серія TYKE - кожен раз я акцентую увагу на тому, що Kellys із року в рук стає все кращим.
Так ось TYKE 50 якраз яскравий цьому приклад - колір рами помаранчево- чорний, з синіми елементами. Задня втуока під 12 мм вісь,
що додало ще більше жорсткості, а ось хід підвіски у всіх рам цієї серії збільшився на 10 мм, відповідно вона тепер складає 120 мм, но система
підвіски запобігає розгойдуванню, особливо під час їзди в гору. По обвісу -замість вилки Recon як це було минолуріч, тепер стоїть Reba під 15 мм
вісь, шатуни тепер стоять ХТ, та на рівень вище стали і гальма. І якщо це враховувати, то велосипед трохи втратив ваги, що є дуже важливим для цього типу велосипедів.
Изображение Изображение

30-ка - просто змінила колір, а також на щабель вище стали передній/задній перемикачі.
Изображение

TYKE 10 зміни(не враховучи ходу підвіски) торкнулись лише кольору. Самий доступний по ціні серії TYKE отримав яскраве синьо-жовте забарвлення.
Я думаю, це досить суттєво вплине на популярність даної моделі.
Изображение Изображение

А пам'ятаєте таку серію велосипедів Kellys Wandal? Все, більше такої серії нема, вона іде в минуле як і 26 дюймовий стандарт на більшості велосипедів...
Kellys Wandal - ми тебе завжди будемо пам'ятати! або передзамовити та отримати знижку!

Дізнатись ціну або передзамовити та отримати знижку!

25.11.2019  
Каталог: Велосипеди Kellys 2020 модельного року!

Представляємо вашій увазі електронний каталог з усіма новинками велосипедів Kellys 2020 модельного року!

11.12.2018  
Новенький Noid на 29х

Останньою тенденцією являється прибуття 29-х колес на швидкісних спусках. У деяких брендів вже є велосипеди на 29” колесах, які беруть участь у змаганнях, у деяких ще немає, але переважна більшість брендів вже...

Зворотній зв`язок