Огляд новинок Kellys 2015: HARDTAIL 29", HARDTAIL 27.5", HARDTAIL 26"

Серія велосипедів Hardteil 29"
Ця лінійка велосипедів розширилась, та досить грунтовно змінилась. Вперше з'явився яскраво виражений топовий велосипед на карбоновій рамі.
Далі, з'явилась откремо взята серія велосипедів, компромісний варіант між тепер вже аматорскою серією TNT та топовим Stage 90 - абсолютно нова серія - Kellys Gate. А ось серія TNT, тепер стала ще більш доступною по ціні, та нарешті з'вилися урплення під багажник.
Але все по порядку:

Stage 90
Ось і свято на вулиці шанувальників 29" колісних велосипедів, нарешті з'явився карбон і у цієї серії велосипедів.
Карбо рама, під 12 мм вісь - великий плюс до жорсткості, вилка Reba з 15 мм віссю, все навісне обладнання ХТ по колу,
дабл, та традиційні колеса для верхніх моделей - Crank Cobalt, не знаю як за велосипедом, але за рамою точно вишикується черга.
Сподіваємось, що рами будуть доступні окремо для продажу.
Изображение

Изображение
Изображение Изображение



Серія Gate
Для нової серії Gate властива більш спортивна посадка. База стала трохи довшою.
У всієї серії конусний кермовий стакан і перевернутий винос. Але немає кріплень під багажник. Також у цієї серії стоїть
десяти-швидкісна трансмісія, а попереду тріпл. А тепер по кожній моделі пробіжімося окремо.
Gate 50 - це майже повна реінкарнація TNT 90, але ззаду тепер 12м вісь, а спереду вісь під 15 мм. Став кращим вілсет,
замість Mavic Crossone 14 року, тепер стоїть кращий від попередника Crossride.
Изображение
Изображение

Gate 30 - по обвісу, майже повне перевтылення TNT 50, але колір рами змінився ну просто кардинально - став набагато яскравішим.
Изображение

Gate 10 - сірий колір рами говорить про те, що цей велосипед точно не для любителів яскравих кольорів. За рівнем комплектації це плюс мінус TNT 30, але тепер з шиманівськими гальмами, на рівень вище стали манетки і задній перемикач. Такі зміни - швидше за все призведуть до подорожчання, якщо порівнювати з TNT 30 14 року
Изображение


Серія TNT
- тепер стала більш бюджетною, що не може бути не привабливим для початківців, які мріють про 29" колісний ровер. Також тепер є кріплення під багажник :)
Изображение Изображение
В іншому геометрія рами змін не зазнала.
TNT 70 по комплектації схожий на TNT 20 2014 року, змінилися гальма на шиманівські, та на рівень вище став передній перемикач.
27 швидкісна трансмісія залишилася незмінною. Але - яскравий патріотичний колір! І тепер, завдяки кольору, я більше ніж упевнений, ця модель стане
ще популярнішою.
Изображение

TNT 50
- рівень комплектації як у торішнього TNT 10. 27 швидкісна трансмісія також залишилась без змін. Основні зміни торкнулися гідравлічних гальм, в цьому році стоїть бюджетна Tektro Auriga. Ці гальма початківця рівня, гріх від них вимагати чогось надприродного.
Найяскравішою зміною став колір - помаранчеве забарвлення рами не може не радувати шанувальників яскравого. Але ще більше, що не може не радувати - колір втулок, які пасують під колір рами. Чесно кажучи, такого роду феншуй від Kellys я бачу вперше.
Изображение

TNT 30 и TNT 10 - це бюджетні моделі на вібрейках. І якщо 30-ка укомплектована 100 мм вилкою, та 24 швидкісною трансмісією, то 10-ка, більш простішою 75 мм вилкою від SunTour, та 21 швидкісною трансмісією, а це означає, що замість касети стоїть "трещітка".
Изображение

TNT 10 - доступний у двох можливих варіантах, чорно-червоний та зелено-блакитно-білий.
ИзображениеИзображение

Серія hadrteil 27,5".
Найвищу по комплектації лінійку Hacker зміни не настільки торкнулись, як інших моделей цієї серії.
Hacker 90 - колір рами цьогоріч не настільки сірий, як це у моделі 14 року. Обвіс XTR по колу, 15 року 11 швидкісний і з сінгловими шатунами. Колеса вже традиційні кранк кобальт, а вилка Fox 32 Float, з найкращим покриттям ніг - кашіма.
Изображение

ИзображениеИзображение



Hacker 50 та Hacker 30 - тепер стали більш яскравішими. 50-ка додала синіх та зелених вставок, та змінила колеса, з Mavic Crossone на Mavic Crossride. 30-ка стала чjрно-помаранчевою, та змінила шатуни з Deore на SLX.
ИзображениеИзображение
Изображение
Изображение

Але найбільших змін зазнали саме велосипеди з алюмінієвими рамами. Почнемо з того, що модельний ряд скоротився майже в 2 рази.
Замість 25 моделей в 14 році, в 15-му буде всього 13. Це пов'язано з переходом Kellys в більшості своїй на 27,5" колеса.
Найпопулярніші модельні ряди Spider та Viper змінилися настільки, що одразу було їх важко впізнати. Відразу скажу - серія Spider отримала не тільки новий размір коліс, але і таку довгоочікувану опцію, як кріплення під багажник.
Изображение Изображение

Серия Thorx - нараховує тепер 3 моделі, замість 4х, які були в 2014 році.
У Thorx 90 колір змінилася з чорно-синього на чорно-червоний.
Стала на рівень гірше вилка і простіші гальма - тепер цей велосипед став більш доступним.
Thorx 50, вже традиційно для кожної серії, один велосипед в сірих кольорах. По комплектації стали краще манетки і передній перемикач, зміни торкнулися і кількість швидкостей, тепер їх 20, замість 30 як було в 14 році.
Изображение Изображение
Изображение

10-ка - буде лімітованою серією в 15-му році. Змінився колір рами, а також стала краще вилка, тепер це повітряна версія ХС 32 від Rock Shox.
Изображение

Серія Madman скоротилася до трьох моделей - 50, 30 і 10. Геометрія рами істотних змін не отримала.
А от самі велосипеди по комплектації змінилися в порівнянні зі своїми попередниками 2014 року.
Madman 50 - забарвленням не змінився взагалі, майже і не змінилася комплектація, стали кращими тільки манетки і задній перемикач.
Изображение
Изображение

Madman 30 - по комплектації така ж як 50-ка 2014 року, але з повітряною вилкою Santour. Колір став більш яскравішим. Це такого роду компроміс, хто хоче яскраву раму, та колплектацію на відопідному рівні за більш доступну ціну.
Изображение
Madman 10- повністю перейняв у спадок колір рами від тридцятої моделі 2014 року, обвіс став трошки простіший.
Изображение

Широка серія 2014 року залишилась в 2015 році тільки в 4х моделях.. В 15 році цей модельний ряд тепер на 27.5 "колесах. З глобальних змін - також з'явилася можливість кріплення багажника.
Сама верхня модель Spider 70 за рівнем комплектації схожа на Spider 40 2014 року, тільки стали краще гальма і шатуни. Колір рами робить його взагалі не схожим на свого минулорічного попередника.
Ще запам'яталося - так це колір тросів під сині елементи рами, такий феншуй у Келліс вперше. Якщо я не правий - поправте :)
Изображение

Spider 50 - аналог минулорічного Spider 20, тільки до кольору рами минулорічного аналога додані білі елементи. Також змінилися гальма - замість Avid DB1, тепер Tektro Auriga.
Изображение

Spider 30 - тепер самий бюджетний хардтеіл у Kellys 2015 на гідравліці, для мене це тепер умовно Viper 60. Також 24 швидкісна трансмісія, 2 кольори, один яскравіший, другий більш стриманіший. Що вразило - колір втулок під колір рами, і кермо тепер алюмінієве.
Изображение
Изображение

Spider 10 - найпростіший по комплектації велосипед на 27,5 колесах. 24 швидкісна трансмісія, гальма вібрейки, ця модель для тих, хто віддає перевагу лише стандарту 27,5", а стиль катання найпростіший. Колір - сірий, але в живу він виглядає набагато привабливіше ніж на картинці.
Изображение

26" колеса
Серія Viper - зменшилася з 6-ти до 3-х моделей. Самий старший в цій серії тепер Viper 50. Два кольори - один помаранчевий, другий чорно-синій. Як і минулого року - 24-ти швидкісна трансмісія і механіка, правда виробника гальм знову змінили, тепер стоять гальма zoom.
Изображение Изображение

Viper 30 - об'єднані в одну модель Viper 30 і 40, 14 року. Два кольори, дуже гарний синій колір і традиційний для Kellys чорно-салатовий.
По обвісу - він практично повністю ідентичний з Viper 40 2014.
Изображение Изображение

Viper 10 - також об'єднали в одну модель 10 і 20 Viper.По комплектації це двадцятка 2014 року - 21 швидкісна трансмісія і трещітка.
Дуже гарно виглядає яскраво-жовтий колір рами.
Изображение Изображение

Дізнатись ціну або передзамовити та отримати знижку.

25.11.2019  
Каталог: Велосипеди Kellys 2020 модельного року!

Представляємо вашій увазі електронний каталог з усіма новинками велосипедів Kellys 2020 модельного року!

11.12.2018  
Новенький Noid на 29х

Останньою тенденцією являється прибуття 29-х колес на швидкісних спусках. У деяких брендів вже є велосипеди на 29” колесах, які беруть участь у змаганнях, у деяких ще немає, але переважна більшість брендів вже...

Зворотній зв`язок