Огляд новинок Kellys 2015: Серія Cross

Изображение

Серія Cross як завжди яскрава та різноманітна, передставлена у чотирах моделях, дві чоловічі це Phanatic та Cliff, та дві жіночі моделі це Phutura та Сlea.

Отож, почнемо з чоловічої моделі Phanatic, яка представлена у п’яти модифікаціях.

Phanatic 90 отримав новий дизайн та колір. Комплектуючі та аксесуари ідентичні минулорічній моделі, окрім оновлених гальм Shimano.
Изображение
Изображение


У Phanatic 70 замінили задній перемикач на Shimano SLX, забрали виносний локаут, і добавили більш яскраві кольори до дизайну.
Изображение

Phanatic 50 став альбіносом :D . Йому встановили покращену вилку SR Suntour nvx hlo 75 мм, та замінили дискові гальма на Tektro Auriga.
Изображение

Phanatic 30 теж отривам новий вигляд! В нього з’явилися більш бюджетні монетки (шифтери) Shimano Altus,та передній і задній перемикачі Shimano M191/Alivio, але є і гарні новини, він отримав гідравлічні дискові гальма Tektro Auriga.
Изображение

Phanatic 10, як і у минулому році, буде випускатися у двух кольорах - Vamp та Lime.
Новий Phanatic 10 буде мати кращі шатуни SR Santour XCM та кращі втулки KLS Drive.
Изображение Изображение
Изображение

Phutura 10 - це аналог Phanatic 10, ті ж компоненти та аксесуари, але занижена (жіноча) рама.
Нова Phutura має нові яскраві два кольори: Tiffany та Sunrise. Нова Phutura 10 буде мати кращі шатуни SR Santour XCM та кращі втулки KLS Drive.
Изображение Изображение

Cliff 90 та Clea 90 отримали в цому році більш яскравий золотистий колір. Тепер ці моделі випускаються з дисковими гідравлічними гальмами. Що до комплектуючих, то ці моделі отримали кращі шатуни SR Santour XCM, більш доступний задній перемикач Shimano Altus та золотисті втулки KLS.
Изображение Изображение
Изображение

Як і у минулому році Cliff 70 та Clea 70 будуть випускатися у двох кольорах.
Cliff 70 White і Cliff 70 Shadow Red та Clea 70 White і Clea 70 Phoenix Red прийняли яскравий вигляд завдяки оновленому кольору рами, сидіння та рубашок. Що до комплектації, в них замінили дискові гальма на v-brake, та встановили доступніші по ціні монетки та задній перемикач.
Изображение Изображение
Изображение Изображение
Изображение


Моделі 50-тої серії Cliff та Clea зазнали значних змін у дизайні, особливо останні, нові Clea 50 Azure та Clea 50 Coffe стали кардинально красивіші.
В цілому комплектація не змінилася, нові втулки KLS Drive та гума Innova.
Изображение Изображение
Изображение Изображение
Изображение


Новий дизайн також отримали моделі 30-тої серії. Замість темних Cliff 30 Green Accent та Cliff 30 Race Black ми отримуємо сріблястий Cliff 30 Silver та чорно-помаранчевий Cliff 30 Dark Mango.
Жіночі Clea 30 Sunrise та Clea 30 Silve змінили свої кольори та стали більш цікавішими.
Комплектація цієї моделі трішечки покращилась, восьмискоросною трансмісією, втулками KLS Drive та гумою Innova.
Изображение Изображение
Изображение Изображение
Изображение

У цьому році 10-та серія Cliffа та Clea розширилась. Виробник замінив Cliff 20 і Clea 20 двома кольорами Cliff 10 і Clea 10.
Cliff 10 Black yellow та Cliff 10 Lime забрали у минулорічної 20-ї моделі пружинну вилку, а решта компонентів змін не зазнали.
Таж сама участь настигла Clea 10 Blue та Clea 10 Night.
ИзображениеИзображение

Изображение Изображение



В цілому лінійка Cross трохи звузилась! Виробник скоротив 60-ті 40-ві та 20-ті версії, але розширив більш бюджетні моделі 10-ї серії.
Різноманітність кольорів стала ще більшою, а новий дизайн виглядає більш довершено.
25.11.2019  
Каталог: Велосипеди Kellys 2020 модельного року!

Представляємо вашій увазі електронний каталог з усіма новинками велосипедів Kellys 2020 модельного року!

11.12.2018  
Новенький Noid на 29х

Останньою тенденцією являється прибуття 29-х колес на швидкісних спусках. У деяких брендів вже є велосипеди на 29” колесах, які беруть участь у змаганнях, у деяких ще немає, але переважна більшість брендів вже...

Зворотній зв`язок